10 листопада 2020

  В Олексіївському ЗЗСО I-III ступенів з 02-06 листопада було проведено тиждень знань з протипожежної безпеки на тему: " Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не має межі". Метою проведення тижня протипожежної безпеки є узагальнення знань учнів про протипожежну безпеку, поглибити навички обережного поводження з вогнем, ознайомити учнів з правильними діями при пожежі, виховати у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення протипожежної безпеки,навчити діяти в екстримальних ситуаціях, та навчити приділяти більше уваги до дотримання правил пожежної безпеки.

Під час проведення тижня знань з протипожежної безпеки було проведено ряд заходів: - розроблений план проведення тижня в навчальному закладі;
-проведені виховні заходи класними керівниками з 1-11 класами;
- проведений конкурс малюнків на тему: "Сірники не іграшка" у 1-8 класах. - Виховні години на тему: "З малої іскри- великий вогонь", "Бережись вогню". -Бесіди на тему: "Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не має межі", "Мандрівка країною безпеки", "Правила пожежної безпеки".
-Години спілкування на тему: "Вогонь-друг, вогонь-ворог", "Пожежа-це не жарти" ,"Пожежна безпека в побуті", "Причини виникнення пожежі", "Правила поведінки під час виникнення пожежі", "Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває". За підсумками конкурсу малюнків на тему " Сірники не іграшка" найкращі роботи були у таких учнів: Саврасова Софія, Петрина Артем, Бабчук Богдан - 3 клас; Радченко Ростислав, Середенко Назар, Лук'янова Анастасія - 5 клас; Сівта Діана - 6 клас; Шевченко Євгенія, Герас Станіслав - 7 клас. Оголошується подяка всім учням, які приймали участь у конкурсі малюнків. Заплановані заходи всі проведені. Всі учні школи з 1-11 класи були ознайомлені з правилами протипожежної безпеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар